Bruidsarrangement by VanderHorst

Op de mooiste dag van je leven, je trouwdag, moet alles kloppen, moet jij stralen en heerlijk kunnen genieten. Daar helpen wij je graag bij.

Proefkapsel
Het laatste waar jij je zorgen om moet maken, op de ochtend van de bruiloft, is je kapsel. Maak daarom ruim van te voren een afspraak voor een proefkapsel bij je favoriete kapper of een van onze bruidsspecialsiten.

Zij nemen graag de tijd om samen met jou, jouw wensen door te nemen. Vertel ons voor soort jurk en welke sieraden je gaat dragen. Heb je zelf ideeën of haaraccessoires die je graag wilt gebruiken zoals een diadeem of Tiara, neem die dan mee zodat wij meteen kunnen kijken hoe wij dat kunnen combineren.

Wil je iedereen verrassen met langer of voller haar, dan kunnen wij dit voor je regelen met extensions. Maar ook een flip-in-hair behoort tot de mogelijkheden waarmee je in een handomdraai langer haar kunt creeren. Onze missie is duidelijk; jouw dromen werkelijkheid maken. Voor een proefkapsel nemen wij dan ook ruim de tijd.

Bruidskapsel
Ben je niet in de gelegenheid of is het niet praktisch om op de dag zelf naar onze salon te komen? Het is ook mogelijk om op de dag(en) van je bruiloft jouw haar en eventueel dat van de bruidegom, je familie/vrienden, best-friends en getuigen aan huis of op locatie te verzorgen.

Wil jij iemand een bruidsaraangement cadeau geven? Dat kan uiteraard met onze cadeaubon waarop een persoonlijke boodschap voor de bruid en bruidegom gezet kan worden. Wens je meer informatie over bruidskapsels of voor arrangementen op maat of op locatie? Neem dan eventelefonisch contact op met onze receptioniste voor een afspraak (0165-55 66 56) of laat een berichtje achter op afspraak@vanderhorsthairstylers.nl

VanderHorst Hairstylers steunt ook het Trouwgilde; een uniek samenwerkings-verband van kwaliteitspartners in de trouwbranche in West-Brabant. Wij verwijzen je graag door naar een van deze partners.

loading...
© 2018 VanderHorst Hairstylers | Disclaimer| Mobiele versie
Kérastase | Haarwensen