Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Bij Van der Horst Hairstylers zijn wij niet alleen erg begaan met onze klanten en medewerkers maar proberen wij ook maatschappelijk betrokken te blijven met onze omgeving. Zo proberen wij op diverse manieren maatschappelijk verantwoord te ondernemen:

VanderHorst Academy:  Jaarlijks worden er diverse BBL leerlingen door ons intern opgeleid en voorbereid op een mooie toekomst als haarstylist.

Goede doelen:  Wij zijn al jaren ambassadeur voor de Stichting Haarwensen. Wij stimuleren klanten met lang haar minimaal 25 cm (gratis) af te laten knippen voor het goede doel. Stichting Haarwensen maakt van dit haar pruiken voor kinderen die door een medische behandeling of alopecia (kaalhoofdigheid) hun eigen haar hebben verloren. De kinderen krijgen de pruik gratis. Zo leveren we een positieve bijdrage aan de maatschappij door een goed doel te ondersteunen dat bij onze werkzaamheden aansluit.

Duurzaam ondernemen:  In 2013 hebben wij een begin gemaakt om nog duurzamer te ondernemen. We streven naar minder CO2 uitstoot door: betere afvalscheiding, een fietsenplan, gebruik van led verlichting, en gasdrogers. Onze deelname aan de milieubarometer (Stichting Stimular) heeft ons hier bij geholpen. Lees het stukje op duurzaamMKB over onze ervaringen.

loading...
Milieubarometersupporter duurzaammkbStichting haarwensen
© 2017 VanderHorst Hairstylers | Disclaimer| Mobiele versie
K√©rastase | Haarwensen