Persoonlijk Opleidingsplan

Voor enthousiaste en ambitieuze mensen zijn er bij VanderHorst Hairstylers volop mogelijkheden. Als hairstylist kun je bij ons je creativiteit tot uiting laten komen in het kappersvak. Wil je werken en leren in een grote, trendy kapsalon met een goede sfeer en leuke collega's? Waar niet alleen aandacht voor de klant maar ook voor jou persoonlijk is? Dan ben jij geknipt voor ons!

Met POP naar de top!

Vanaf je eerste werkdag wordt je bij VanderHorst Hairstylers persoonlijk begeleid en opgeleid. Je volgt een Persoonlijk Opleidings Plan (POP), waarbij je afhankelijk van je werkervaring verschillende (opleidings)modules doorloopt.

Creatie, motivatie en inspiratie

Daarnaast krijg je bij VanderHorst Hairstylers volop de gelegenheid om door te groeien in je vak. Denk daarbij aan deelname aan onze eigen 'Artistic Award' of de landelijke 'Coiffure Award' (nominaties in 2010, '09, '05, '04). Maar ook (inter)nationale presentaties/shows op het gebied van haarmode worden regelmatig bezocht. En we verrichten lokale of regionale modepresentaties en verzorgen daarbij het artistieke gedeelte (haar) tijdens modeshows & evenementen.

loading...
Persoonlijk Opleidings Plan VanderHorst Hairstylers
© 2018 VanderHorst Hairstylers | Disclaimer| Mobiele versie
K√©rastase | Haarwensen