Uitgroei &
Gift service

Bestel je kleur pakket
of kappers producten via whatsapp!

v/d Horst presenteert...

Kleurpakketten & Gift Service

Zit jij met je handen in het haar en kun je niet langer je uitgroei verbergen? Of heb je nog producten voor je haar nodig? We willen je graag helpen.

Bestel nu je kleurpakket via whatsapp

Wij willen je graag helpen met een kleurpakket voor thuis. Deze service is speciaal voor onze klanten die hun uitgroei willen bijwerken. Interesse? Stuur ons een whatsapp bericht naar 06-11144493. Wij bezorgen het graag in overleg gratis aan huis in Roosendaal en directe omgeving.

Kappersproduct op of wil je iemand verrassen met een mooi cadeau?
Is je shampoo, verzorger, conditioner of gel/pomade bijna op? Laat het ons weten door middel van een whatsapp bericht naar 06-11144493.

Of ben je op zoek naar die handige tool of een leuk cadeau pakket voor iemand anders? Ook daarbij kunnen we je uiteraard goed helpen. Wij kunnen mooie pakketten samenstellen met haarverzorgingsproducten in luxe giftboxen voor zowel dames als heren. Deze pakketten kun je volledig naar wens samenstellen. Wij denken daarin graag met je mee.  Ter inspiratie tonen wij hieronder enkele handige tools. Interesse! Stuur ons een whatsapp naar 06-11144494.
ps;  je kunt natuurlijk ook een mooi verpakte cadeaubon aanschaffen!

Tip 1: Diva BRUSH. Prijs: € 69,95
Creëer pluisvrij golvend en krullend haar met een prachtige glans. De cilinder van deze krulborstel is geïnfuseerd met macadamia & argan olie en keratine. Het resultaat? Een ultragladde afwerking met een mooie glans. Warmt razendsnel op tot 180gr en de cilinder blijft koel. Zo kun je deze tijdens het stylen blijven aanraken.

Tip 2: Max 25 mm. Prijs: € 79,95
Een professionele krultang die elk haartype binnen de kortste keren omtovert in een krullend kapsel. De keramische buis verspreidt de hitte gelijkmatig over het haar en voorkomt daarmee beschadiging. De Max Pro is makkelijk verstelbaar in temperatuur van 80°C tot 220°C via het lcd-scherm.

Tip 3: Mohi Nylon Spa brush. Prijs: € 69,95
Hoogwaardige ovale borstel, gevuld met het fijnste zwarte varkenshaar dat haaruitval helpt beperken. De borstel voelt zacht aan op de hoofdhuid. Ga voor zacht, stijl en gezond haar met deze mooie lichtgewicht borstel.

Tip 4: Cadeaubon Prijs: € naar keuze

Tip 5: Max Pro Stijltang water. Prijs: € 149,95
Creëer mooi golvend of krullend haar met een natuurlijke glans! Een innovatieve stoom stijltang met 100% titanium platen en 3 stoom standen. Incl. serum, een extra reservoir en een vul flesje. Met auto shut-off functie na 60 min.

Wil je een giftset bestellen?

Whatsapp ons op 06 11144493