Uitgroei &
Gift service

Bestel je kleur pakket
of kappers producten via whatsapp!

v/d Horst presenteert...

Kleurpakketten & Gift Service

Zit jij met je handen in het haar en kun je niet langer je uitgroei verbergen tijdens een online-meeting? Of heb je nog producten voor je haar nodig? We willen je graag helpen.

Bestel nu een kleurpakket of kappersproduct via whatsapp

Wij willen je graag helpen met een kleurpakket voor thuis. Deze service is speciaal voor onze klanten die hun uitgroei willen bijwerken. Interesse? Stuur ons een whatsapp bericht naar 06-11144493. Wij bezorgen het graag in overleg gratis aan huis in Roosendaal en directe omgeving.
Heb je een kappersproduct nodig of wil je iemand verrassen met een mooi cadeau. Wij  hebben handige tools en cadeaupakketten met haarverzorgingsproducten in luxe giftboxen voor zowel dames als heren. Deze pakketten kunnen wij volledig naar wens samenstellen. Wij denken daarin graag met je mee. Zo kunnen de giftsets aangekleed worden met een heerlijke geurkaars, geurfles of toilettas. Ter inspiratie tonen wij hieronder wat voorbeelden. Maar je kunt natuurlijk ook een mooi verpakte cadeaubon aanschaffen! Interesse? Stuur ons een Whatsapp op 06 11 14 44 93.

Giftset 1: Luxe Kérastase giftset met 3 producten (shampoo, conditioner en een verzorger) naar keuze. Prijs: € 69,95

Giftset 2: Kérastase duo met een shampoo, een handdoekje en een luxe geurkaars. Of een shampoo, een handdoekje en een bijzondere geurfles met stokjes. Prijs: € 27,50

Giftset 3: Kérastase trio met een shampoo, verzorger en geurkaars. Prijs: € 44,95 Of Kérastase trio met een shampoo, masker en geurkaars. Prijs: € 54,85

Giftset 4: Kérastase Super Sized 500ml shampoo met een handdoek. Prijs: € 35,-
Of een 500 ml shampoo met een masker en handdoek. Prijs: € 59,95

Giftset 5: American Crew Giftset met een stylingproduct (puck) naar keuze inclusief stevige toilettas. Prijs: € 22,50
Of een stylingproduct (puck) naar keuze + 3-1 shampoo (450 ml) met mooie toilettas. Prijs: € 39,95

Wil je een giftset bestellen?

Whatsapp ons op 06 11144493