Nieuws

Kapper / kapster gezocht

Ben jij die creatieve en ervaren allround kapper? En vind je het tijd voor iets anders?  Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging in Roosendaal?
 

Over v/d Horst Hairstylers 

VanderHorst Hairstylers is een kapsalon met een ruime historie, gevestigd in een prachtig herenpand op de Markt in het centrum van Roosendaal. Wij werken met een creatief en klantgericht team van topstylisten, kleurspecialisten en haarwerkspecialisten. Wij proberen de klant in alles wat wij doen voorop te stellen. Met onze passie voor het vak, onze aandacht en buitengewone service en kwaliteit proberen wij het verschil te maken. Binnen ons bedrijf hechten we tevens veel waarde aan opleiding en het delen van kennis, waarbij wij de focus vooral leggen op kleurspecialisme & haarbeleving. Together we create a beautiful hairexperience. 

Wie ben jij? 

Oké, voordat jij je straks komt voorstellen, zal ik mijzelf eerst even voorstellen. Ik ben Coen en ik ben sinds 2017 werkzaam bij dit prachtige bedrijf. Begonnen als 17 jarige knul heb ik een mooie groei door kunnen maken. Momenteel geef ik naast mijn dagelijkse werkzaamheden ook leiding en trainingen aan collega's. Maar wie ben jij? Waar ligt jouw passie? Heb jij inmiddels al wat jaartjes werkervaring opgedaan in de branche? Of ben je herintreder of voormalig zzpér en zoek je een leuk team waar je 'samen en servicegericht' de klant een mooie haarbeleving kan bezorgen?

Wij bieden je graag:

Een inspirerende werkplek met een fantastisch team van kappers in een prachtige salon. Je krijgt bij ons tevens de kans om jezelf verder te ontwikkelen En we bieden je graag de mogelijkheid voor een part-time of full-timedienstverband. Werkdagen en werktijden in overleg.

Iets voor jou? 

Toe aan een nieuwe uitdaging? Bel ons of mail ons je motivatie en CV ( info@vanderhorsthairstylers.nl ) of loop even bij ons binnen op Markt 11 te Roosendaal. Dan heb je meteen een eerste indruk van de kapsalon en je toekomstige collega's. Tot snel, groeten Coen.

Vacature kapper Roosendaal
Vacature kapper Roosendaal
“We hope your day is as nice as your hair!”
— V/d Horst Hairstylers