GETRAINDE STYLISTEN
EN KLEUR SPECIALISTEN

INDIVIDUELE BEHANDELING
IN EEN WARME KAPSALON

KWALITEITS PRODUCTEN
VOOR IEDER HAARTYPE

Kapsalon

Waarom v/d Horst ?

Met onze kwaliteit, zorg, aandacht en buitengewone service voor jou maken wij het verschil.

Een professioneel en vriendelijk team
Wij blijven ons inspannen door jou, in alles wat wij doen, voorop te stellen. Dit komt ter sprake in de selectie van onze medewerkers en is ook vastgelegd in onze interne opleiding. Wij streven naar een klantvriendelijke beleving met deskundige kappers, ieder met hun eigen specialiteit. Van de aller jongste Junior Stylist, de Coloristen, de Kérastase specialisten en topstylisten tot aan het management. Iedereen heeft zijn of haar belangrijke rol in het geheel van onze creatieve dienstverlening.

Beleving en klanttevredenheid
Ons doel is om 'samen met het team' de focus te leggen op knip & kleurspecialisme & haarbeleving. Wij hopen dat je dat tijdens je bezoek aan onze kapsalon in Roosendaal ook zo zult ervaren. En mocht je nu onverhoopt niet tevreden zijn of het resultaat/product je toch (achteraf) wat tegenvallen, laat het ons dan zo snel mogelijk (binnen 2 weken) telefonisch of per mail weten. We zullen er alles aan doen om je alsnog tevreden te stellen door de behandeling kosteloos opnieuw te doen of het product retour te nemen of om te ruilen.

Duurzame relaties
Binnen het bedrijf is er sprake van korte lijnen, als familiebedrijf zijn we begaan met onze medewerkers en met onze klanten. We zijn altijd op zoek naar een duurzame relatie zowel met onze klanten als met onze medewerkers. Als groep zijn we uiteraard altijd op zoek naar vernieuwing en verbetering. Kwaliteit en kennis staan hoog in het vaandel. Wij geloven in het écht ‘helpen’ van onze klanten.

We love to create a beautiful hair experience for you.

J Bambina
5

My hair looks more happy

Hi! I am very happy to meet Koen! He is very polite,positive person and fantastic hairdresser! He made me feel like I am superstar, even my hair looks more happy😊

J Bambina

Kim van Rijsbergen
5

Aanrader!

Ontzettend goed en professioneel geholpen, mijn haar ziet er prachtig uit en de kwaliteit van mijn haar is niet achteruit gegaan. Ik kan deze salon iedereen  aanraden, de beste van Roosendaal in mijn ogen ;)

Kim van Rijsbergen

Ben jij ook zo blij met je haar? Laat het ons weten!

Meer recensies

V/D Horst

We are open

Ma:
09.00 - 18.00
*
uur
Di:
08.30 - 17.30
*
uur
Wo:
08.30 - 17.30
*
uur
Do:
08.30 - 18.00
*
uur
Vr:
08.30 - 20.30
*
uur
Za:
08.00 - 13.00
*
uur
*
Maak nu je afspraak
No items found.

Salon

How to get here

v/d Horst Hairstylers
Markt 11
4701 PA Roosendaal
0165 - 55 66 56
receptie@vdhh.nl

Parkeergelegenheid
Op loopafstand zijn 2 grote overdekte parkeergarages: Nieuwe Markt en Biggelaar. En één groot parkeerplein Emile van Loonpark.

“We hope your day is as nice as your hair!”
— V/d Horst Hairstylers