Haar voor iedereen

V/D Horst erkende haarspecialisten

Bekijk de modellen

v/d horst HaArwerken

Specialisten

v/d Horst Hairstylers is al sinds 1967 een erkend leverancier van haarwerken, pruiken en haardelen voor zowel dames als heren. Wij leveren maatwerk maar hebben ook een ruim assortiment pruiken en haardelen in voorraad om je direct te kunnen helpen.

Zowel voor het onderhoud van jouw bestaande haarstuk of voor informatie over een nieuw haarstuk kun je bij ons terecht. Of er nu sprake is van natuurlijke haaruitval of van tijdelijke haaruitval door andere oorzaken; in alle gevallen hebben wij de kennis in huis om jou een deskundig en vrijblijvend advies te geven.

Onze haarwerk studio bevindt zich op de 1e etage waar wij je in alle rust en privacy kunnen ontvangen. Ben je niet in staat om een trap te gebruiken (bijvoorbeeld vanwege een rolstoel), dan kunnen we in overleg ook bij jou aan huis komen.

“Het is een mooie  aanvulling op mijn werk als haar- styliste.”
— Floor

Modellen

  • Blonde krul
  • Klassiek Grijs
  • Vlotte brunette
  • Wij hebben ook sentoo premium plus!

    Bekijk meer

V/d Horst haarwerken

Erkend haarwerk bedrijf

Je kunt er op vertrouwen dat je prettig geholpen wordt door onze ervaren medewerkers. Wij doen onze uiterste best om je zo snel mogelijk te helpen met een mooie haarwerk oplossing. Dat kan in de vorm van een pruik, haardeel of door middel van specialistische producten.

Wij zijn al jaren gecertificeerd en erkend lid van NVHO. De Nederlandse Vereniging voor Haarwerk Ondernemingen. Vanaf 1 januari 2012 is deze vereniging tezamen met de vereniging THGN opgegaan in 1 nieuwe vereniging ‘ANKO Haarwerken’.
ANKO Haarwerken staat voor een professionele branche van haarwerkers en is daarmee de ondernemersvereniging en het keuringsinstituut voor alle professionele haarwerkers in Nederland.

V/D Horst Haarwerken

We are open

Ma:
11.00 - 17.30
uur
Di:
08.30 - 17.30
uur
Wo:
08.30 - 17.30
uur
Do:
08.30 - 20.00
uur
Vr:
08.30 - 20.30
uur
Za:
08.00 - 17.00
uur
Direct contact
No items found.

Heb je vragen over het maken van een afspraak na werktijd of op locatie? Neem dan even telefonisch contact met ons op. v/d Horst Haarwerken is een  onderdeel van v/d Horst Hairstylers. De haarwerk studio bevindt zich op de 1e etage, bereikbaar met een trap.

v/d Horst Haarwerken
Markt 11  4701 PA Roosendaal receptie@vdhh.nl

“great hair
always
takes good care.”
— V/d Horst Hairstylers