Haar voor iedereen

V/D Horst erkende haarspecialisten

Bekijk de modellen

v/d horst haarwerken

Vergoeding & Garanties

Als je overweegt een pruik of haarwerk aan te schaffen is het verstandig je vooraf goed voor te laten lichten over wat voor jouw specifieke situatie de beste keus is.

Wens je vooraf wat meer informatie of heb je vragen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Je kunt ons uiteraard vrijblijvend bellen of mailen met je vragen. Wij helpen je graag.

Een aanschaf van een haarwerk of pruik hoeft niet altijd veel geld te kosten. Er zijn al schitterende haarwerken en pruiken te vinden die binnen de basisvergoeding van jouw ziektekosten verzekering valt. Vanaf 2024 is de basisvergoeding van een haarwerk: €465,00.

Afhankelijk hoe je verzekerd bent, wordt er eventueel meer vergoed. De kosten van de aanschaf van een haarwerk worden niet altijd vergoed. Alleen wanneer er sprake is van een ziekte, een medische indicatie of van psychisch lijden. Kom vrijblijvend langs en laat je kosteloos informeren over de mogelijkheden. Wij zoeken dat graag voor jou uit en nemen de administratieve rompslomp uit handen door, indien mogelijk, rechtstreeks bij je verzekeraar te declareren. Het reserveren van een haarwerk is mogelijk voor een periode van 3 tot maximaal 6 weken.

Garantie 
VanderHorst Haarwerken geeft op al haar haarwerken/pruiken een half jaar garantie*. Mocht je nu na deze periode toch problemen ondervinden met jouw haarwerk, dan adviseren wij je z.s.m. contact met ons op te nemen zodat wij voor jou snel een goede oplossing kunnen bieden. VanderHorst Haarwerken is aangesloten bij de ANKO Haarwerken en de Geschillencommissie.

*M.u.v. Hairconcept toepassingen

Weten wat jij vergoed krijgt?

Check het dan nu!

V/D Horst Haarwerken

We are open

Ma:
09.00 - 18.00
uur
Di:
08.30 - 17.30
uur
Wo:
08.30 - 17.30
uur
Do:
08.30 - 18.00
uur
Vr:
08.30 - 20.30
uur
Za:
08.00 - 13.00
uur
Direct contact

Heb je vragen over het maken van een afspraak na werktijd of op locatie? Neem dan even telefonisch contact met ons op. VanderHorst Haarwerken is een  onderdeel van VanderHorst Hairstylers. De haarwerk studio bevindt zich op de 1e etage, bereikbaar met een trap.

v/d Horst Haarwerken
Markt 11  4701 PA Roosendaal receptie@vdhh.nl

“great hair
always
takes good care.”
— V/d Horst Hairstylers