Aandacht voor jou

V/D Horst
Hairstylers

Ons verhaal

Geschiedenis

“wij werken aan eEN toekomst MET een salon vol talent.”
– V/D Horst Hairstylers

2019

Een nieuwe haarbeleving

De volgende stap is gemaakt. Na ruim 14 jaar was de salon toe aan een grote renovatie en hebben wij de salon voorzien van een nieuw interieur.

2018

Beginning of... beauty!

We zijn volop bezig met nieuwe dingen. We zijn maar liefst 3x genomineerd voor de Coiffure Award 2018 , hebben een derde prijs in de categorie Young Talent Award en zijn druk bezig met nieuwe ontwerpen voor een nieuwe salonbeleving! Wordt vervolgd dus..

2017

The new Hairlounge

V/d Horst focust zich al vele jaren naast het creatieve ambacht van cuts & colors ook op het aanmeten van haarwerken en pruiken. Een uitbreiding van de aparte salon voor haarwerken is een feit. Op de 1e etage is een prachtige Hairlounge gerealiseerd van ruim 22m2 met een ruimer assortiment van haarwerken, pruiken en bandeaux.

Meer over haarwerken

2014

50 Years

Na enkele jaren achter elkaar genomineerd te zijn voor de Coiffure Award (2010, 2013 en 2014) is het tijd voor een ander feestje. Zeg maar groot  feest want het familie bedrijf bestaat dan inmiddels 50 jaar.

2008

The best of NL

Van der Horst Hairstylers is uitgeroepen tot “Beste Leerbedrijf van Nederland” in de uiterlijke verzorging en mag deze titel met trots 2 jaar voeren.

2004

And the winner is...

Een paar hectische jaren volgen, wanneer wij in 2003 winnaar zijn van de Nederlandse Haarmodelijn in zowel de dames- als heren categorie, in 2004 en 2005  genomineerd zijn voor de Coiffure Award (en een derde plaats behalen) en in hetzelfde jaar de meest ingrijpende verbouwing en uitbreiding ondergaan in ons bestaan. De salon is inmiddels bijna 300m2. We worden geroemd vanwege de uitstraling en Van der Horst Hairstylers wordt uitgeroepen tot ‘Healty Hairdresser’. Een voorbeeld voor de kappersbranche.

1995

10 years ahead

Om met de tijd en trends mee te blijven gaan wordt de kapsalon 10 jaar later wederom verbouwd en uitgebreid.

1984

De salon ondergaat  zijn tweede grote en grondige verbouwing.

1974

Our first anniversary

We vieren het jubileum. De grote stap naar een groter pand  op de Markt is gemaakt (1973) en de salon groeit door met de toevoeging van een aparte damessalon naast de heren klandizie.

1964

Founder

Piet van der Horst start op jonge leeftijd een herenkapsalon aan de Nieuwe Markt in Roosendaal. In datzelfde jaar verhuist hij naar de Burg. Prinsensingel en is hij succesvol op (inter)nationale kapperswedstrijden.

“we hope your day is as nice as your hair!”
— V/d Horst Hairstylers