haaruitval of last van
hoofdhuid
problemen?

Wij helpen je verder!

Haaranalyse

Deskundig advies

Als je last hebt van een te vette of droge, schilferige hoofdhuid, beschadigd of dunner wordend haar of zelfs overmatig haaruitval, is daar vaak iets aan te doen. Om dit tegen te gaan is het van belang om je hoofdhuid in goede conditie te houden.

Haarzorgweek

Tijdens onze haarzorgweken leggen we extra focus op jouw haar en hoofdhuid. Maak
een vrijblijvende afspraak voor een gratis* microscopische haaranalyse bij onze haarspecialiste. Dat kan tijdens de haarzorgweek of op een ander tijdstip op aanvraag. * Kosten haaranalyse 15 euro. Bij aankoop van een product vervallen de kosten van de haaranalyse.

Haaranalyse, onze werkwijze

Onze werkwijze

Wij werken met producten van Mediceuticals®. Dit gerenommeerd merk ontwikkelt unieke dermatologische producten en heeft voor elke hoofdhuid- en haarcasus een treatment. Denk daarbij aan: een droge en schilferige hoofdhuid, dunner worden haar of overmatige haaruitval, eczeem, roos of psoriasis of beschadigd haar.

Wat is haaranalyse?

Wat is een haaranalyse?

Tijdens de haaranalyse vergroten we 200x het haar en de hoofdhuid met behulp van de Mediscope. Deze camera geeft een zeer gedetailleerde weergave van de haren en hoofdhuid. Hierdoor kan er een beter beeld worden gecreëerd en een nog beter advies worden gegeven.

Haaranalyse, onze specialisten

Onze specialisten

We vinden het belangrijk dat je een zelfverzekerd en tevreden gevoel over je kapsel hebt. Heb je last van haaruitval of een hoofdhuidprobleem? Dan begrijpen wij dat dit erg vervelend voor je kan zijn en gaan hier uiterst discreet mee om. Onze haaranalyse behandeling vindt daarom plaats in onze privé Hairlounge, waarbij we de tijd voor jou nemen en je een persoonlijk advies geven op basis van een deskundig onderzoek.

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Maak direct een afspraak